1. helmikuuta 2011

Hyvän (?) olon Detox

Huh. Kamala nälkä ja väsymys. Olen detox-kuurilla, ja tämä on vasta ensimmäinen täysi detox-päivä - kuinka ikinä selviän tästä läpi sortumatta?

Työporukkamme osallistuu Sis. Delin Hyvän olon detox -ohjelmaan. Virallisesti ohjelma kestää kaksi viikkoa, mutta koska meillä on joka viikonloppu supermahtavia bileitä (hehe), meille räätälöitiin viiden päivän setti. Ensimmäisen päivän jälkeen olen ihan onnellinen siitä, että tätä ei kestä kovin kauan.



Aloitin aamun juomalla, joka koostui sitruunamehusta, lämpimästä vedestä, kookosöljystä ja MSM-jauheesta. (Viimeisin ainesosa kuulostaa vaaralliselta, mutta edistää kuulemma elimistön puhdistumista.)

Normaalin aamiaistuoremehuni korvasi luomutomaattimehu, johon sekoitettiin ohranorasjauhetta ja acai-jauhetta. (Acai-marja on todellinen superfood ja kasvaa Amatsonin sademetsässä, sanovat.) Lisäksi aamiaiseen kuului luomumunakas-pinaatti-yrttirulla - maukasta!

Välipalana luomuomena, lounaaksi katkarapu-riisikääröjä, pähkinöitä ja vihersalaattia, ja iltapäivällä välipalaksi kaksi luomuriisikeksiä "aurinkoisella pähkinätahnalla" voideltuna. Kyllä, kokonaiset kaksi keksiä.

Lisäksi ohjelman aikana nautitaan runsaasti vihreää yrttiteetä ja hasselpähkinän makuista riisimaitoa. Vettäkin pitää muistaa juoda. Raskasta liikuntaa tulee välttää - mutta enpä taitaisi ontolla vatsallani mitään jaksaakaan.



Sis. Delin detox-ohjelma on konseptiltaan huippu: Kuka jaksaisi ravata luomuputiikit ja Stockan Herkun läpi etsien kaikkia näitä ihmeaineita ja vielä valmistaa niistä ateriat, joiden jälkeen kuitenkin on nälkä? Ruoat toimitetaan haluamaasi paikkaan ja jokainen ateria on numeroitu.

Olen onnellinen, että olen tässä mukana. Ja uskon, että tämä on minulle hyväksi. Mutta en pidä itsestäni nälkäisenä. Odotan innolla perjantaita ja puhdistunutta, energistä oloa! (Lauantaina voikin sitten syödä heti aamulla runebergintortun tai vaikka kaksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti