7. tammikuuta 2014

Kiitos ja kuulemiin

Olen miettinyt tätä jo jonkin aikaa. Blogi-identiteettini on hukassa. Huomasin, että olen jo kolme vuotta läpissyt niitä näitä asiasta jos toisestakin, mutta en oikein osaa enää sanoa, mikä rooli blogillani on elämässäni.

Rakastan sisustamista ja pukeutumista, hyvää ruokaa ja matkustamista - mutta minulla ei ole aikaa eikä energiaa blogata niistä sillä tasolla, kuin haluaisin. Haluaisin blogini tekstien olevan viilatumpia, kuvien parempia, ulkoasun mietitympi, linjan selkeämpi. Ennen kaikkea haluaisin pystytä tarjoamaan inspiraatiota, uusia ideoita, jotain. Nyt kuitenkin tuntuu, että kaipaan itse inspiraatiota - ja onneksi sitä on tarjolla joka puolella, kirjoissa, lehdissä, blogeissa, arkipäivissä.

Tämä harrastus on ollut ihana, mutta nyt tuntuu, ettei minulla ole mitään sanottavaa. Tämä ei välttämättä ole lopullista, mutta juuri nyt tuntuu, että blogi on laitettava tauolle. Tänä keväänä keskityn elämään: perheeseen, liikuntaan, hyvään oloon, matkustamiseen, kotiin. Jatkan siis matkaa ihan samalla asenteella ja ilolla, kuin tähänkin asti - mutta en täällä.

Kiitos kaikille, jotka olette kulkeneet mukana. Vuosi 2014 on vasta alussa, mutta siitä tulee hyvä vuosi!1 kommentti:

  1. No höh :( Ihanaa jatkoa kuitenkin ja toivottavasti vielä joskus palaat :)

    VastaaPoista