21. toukokuuta 2012

Perusjuttuja

Olin eilisellä ostoskierroksellani onnekas toppien suhteen: vaatekaappi sai täydennystä kolmesta valkoisesta ja kahdesta mustasta topista. Lisäksi ostoslistan kohta "ohuita neuleita perusväreissä" saa peräänsä ruksin; yksi neuletakki tarttui matkaan ja päätin, että sillä saa nyt pärjätä. Trenssi, vyö, mekko ja sandaalit siis vielä antavat odottaa itseään, mutta pakko-ostoksiin ei suostu. Mikään ei ole ahdistavampaa kuin ostaa jotakin, mistä ei oikeasti pidä.



Esittelenpä tässä sitten uudet vaatekappaleet, josko joku saisi inspiraatiota tai löytäisi pitkään etsimänsä.



Väljä perustoppi hieman läpikuultavaa materiaalia, Benetton




Purjehdushenkinen puuvillatoppi, Part Two
("Purjehdushenkinen" on muuten erittäin toimiva perusteluadjektiivi meillä kotona. Mies ymmärtää heti paremmin.)




Rento ribattu toppi hauskalla yksityiskohdalla, Esprit (ale-rekki!)




Kaksi eri mallista, ohutta puuvillatoppia, Gina Tricot




Neuletakki ystävän suosituksesta, Zara

Ohhoh, olipas siinä! Mutta tämä toppi-kategoria on kyllä siitä kiitollinen työstettävä, että tällainenkaan pino kangasta ei tehnyt lompakkoon valtavaa lovea. Eri asia onkin sitten ne ostoslistan muut kohdat - toivotaan siis, ettei ihan heti osu kohdalle!

Ps. Huomasin, että on huomattavasti hauskempaa lähteä ostoksille "sallitut ostokset" -listan kanssa kuin "katselemaan, mitä löytyy". Näin silmä ei harhaile ja katumukselta vältytään. Alan jatkossakin hoitaa kaikki hankintani samalla periaatteella: paperille muutama tarve ja niitä metsästämään! Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti