1. toukokuuta 2012

Miss Dior

Olen pari kuukautta tuoksutellut Miss Dioria Stockalla. Ohimennessä suihkauttanut tuoksua ranteeseen. En ole onnistunut perustelemaan itselleni 80 euron putelin ostoa, mutta olen kyllä vihjaillut tuoksutoiveesta kotona - kiinnittämällä tuoksutikun jääkaapin oveen, ja niin edelleen.

Mies soittikin Berliinin lentokentältä. "Mikä se näistä on? Täällä on ainakin viisi eri Miss Dioria." Selitä siinä sitten. Ja niinhän siinä kävi - ja syy on täysin omani - että tuliaispaketista paljastui väärä pullo. Ai että olin vihainen, itselleni. Jos pyydät toista tuomaan jotakin arvokasta (ja Diorissa on katteet kohdillaan), voisitko ystävällisesti varmistaa, että ostos menee oikein?

Onni onnettomuudessa, tämä tuoksu - Miss Dior Originale - ei ole ollenkaan hassumpi. Se ei ole päivätuoksu, mutta voin hyvin kuvitella sen iltarientoihin, pikkumustan kaveriksi. Se on kuin elokuvasta Midnight in Paris. Hmmm.

Ja ehkä sitten seuraavalta reissulta, Pariisista, ostan itse sen oikean Miss Diorin, kesäiseen päiväkäyttöön. Ja tuon miehelle ison kassillisen tuliaisia. Meitä naisia kun on joskus niin vaikea ymmärtää - yrityksestä pitää palkita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti