9. toukokuuta 2012

NY dreams

Tässä kevään "seikkailuissa" on meinannut unohtua muutama juttu: 1) menen naimisiin 2) lähden ihanalle häämatkalle. Ja näihin molempiin on alle kolme kuukautta aikaa! (Sivukommentti: Apua.)

Reissukuumettahan tässä on podettu viime kesästä asti, kun tehtiin päätös jättää talven matkustelut väliin hääbudjettia silmällä pitäen. Noh, jopa reissukuume on jäänyt viime kuukausina muiden ajatusten jalkoihin - ja nostaakin nyt päätään voimakkaasti.



Meidän honeymoon alkaa New Yorkista. Wohoo! Kaupunki - ja koko maanosa - on itselleni uusi kokemus, ja odotan innolla. Olen vahingossa lukenut viime aikoina kaupunkiin liittyviä kirjoja ja katsonut siellä kuvattuja leffoja, ja tosiaan, aika malttamattomat ovat tunnelmat täällä.

Mitä sitten odotan reissun ensimmäiseltä, nelipäiväiseltä pysähdykseltä? Värejä. Kuumuutta. Valoja. Puistoja. Takseja. Shoppailua. Hyvää ruokaa. Broadway-musikaalia. Fiilistelyä. Ajelehtimisista. En missään nimessä tiukkaa päiväohjelmaa ja loputonta "must see" -listaa, vaan sydäntä seuraten suurkaupungista nauttimista. Toki tähän on pakko lisätä, että muutama "must visit" -kauppa kyllä on...

Oma shoppailuparatiisini on Milano ja olen skeptinen kaikkien haastajien suhteen. Mutta... New Yorkissa on kaikkea, right? Siis myös minulle.




Asenne on siis se, että sandaalit jalkaan, kevyt kaupunkimekko päälle, aurinkolasit nenälle - ja kamera mukaan. Ja sitten mennään! Mies voi kuulemma odotella Starbucksissa, kun minä kuvailen nurkkia. Hihi. Pelkkä ajatus huvittaa. Joka tapauksessa, uskon että New York antaa meille sellaista kyytiä, että sitten onkin ihana kastaa varpaat Aruballa turkoosiin meriveteen ja nostaa kylmä drinkki huulille...



 (Kuvat lainattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti