13. maaliskuuta 2012

Kevätlipsahdukseni

Kevät on jännää aikaa. Pukeutumiseen kaivataan jotakin uutta - mitä tahansa - ja mieli saattaa olla auringonpaisteesta huolimatta hyvinkin poukkoileva. Itse olen tällä viikolla kärsinyt harvinaisen alavireisestä mielialasta. (Syynä yleinen ylikuormitus, joka on kyllä osittain ihan itse aiheutettua: mitäpä olen päättänyt mennä naimisiin ja aloittaa MBA-opinnot.) Hävettää tunnustaa, miten joskus pieni itseensä panostaminen oikeasti keventää mieltä - ja jos ei mieltä, niin ainakin lompakkoa.

Omalla ostoslistallani kevääseen on muun muassa aurinkolasit (jotka olivat kevätostoslistalla jo viime vuonna, mutta jäivät ostamatta), konjakin väriset ballerinat sekä kevyt jakku. Kummallista kyllä, kun tänään ja eilen annoin itselleni luvan tehdä pari pientä keväthankintaa, ostokseni eivät todellakaan olleet siltä kuuluisalta listalta.

Maanantaibluesia parantamaan tarttui Zarasta mukaan kevyt tunika, ja tiistaimasennukseen taas Mangosta simppeli tummansininen mekko. Molemmat käyvät niin töihin, iltaan, kaupunkilomalle kuin kesärientoihinkin. Monikäyttöisyydessään siis perusteltuja ostoksia! Mutta pakko tunnustaa, että tämä ylirasitustila ei näillä ostoksilla poistunut. Helpottui ehkä hieman, tosin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti