26. helmikuuta 2012

Häähuumaa, osa 13: Juhlapaikan tarkastus

Viime viikolla hääsuunnitelmissa edettiin siihen vaiheeseen, että kävimme koko konkkaronkan voimin - minä, sulhanen sekä ihanat kaasoni - katsastamassa juhlapaikan, Berghyddanin, Arabianrannassa. Kävin paikalla jo viime kesänä, jolloin näin salin juhlakattauksessa (ja tein samantien varauksen), mutta sulhanen ei ollut paikkaa vielä nähnytkään.

Ja oli jotenkin pysäyttävää käydä tilassa, jossa vajaan puolen vuoden päästä tapahtuu jotain suurta. Kaikki jotenkin konkretisoitui. Kävimme läpi ohjelmaa, koristelua ja käytännön järjestelyjä alustavasti - mutta sisällä ääni vaan sanoi, että tämä ei ole todellista. Niin ihanaa!

Olen onnellinen, että juuri tämä on juhlapaikkamme. Talviasussaan se luonnollisesti näyttää hieman erilaiselta kuin valoisana kesäyönä. Mutta vanhan puun tuoksu, kuluneet lankkulattiat, historia ja suuret ikkunat sopivat meille, meidän häihin, jossa teema tahtomattaankiin kallistuu vanhan ajan glamourin ja romantiikan puolelle. Olen onnellinen!Ja sitten kun kuulin, että täällä on kuvattu myös kotimainen elokuva, Elokuu, sekä elokuvasta tuttu Olavi Uusivirran ja Anna Järvisen musiikkivideo Nuori ja kaunis, olen kuunnellut monta kertaa päivässä kyseisen biisin. Ja joka kerta se kolahtaa yhtä kovaa. Nuori ja kaunis. Uskottava on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti