31. lokakuuta 2011

Sisustushuuruissa

Minuun iski akuutti sisustuskuume samalla sekunnilla, kun kellot käännettiin talviaikaan. En saanut illalla unta, kun mietin miten sisustaisin muutaman lisäneliön, minkälaiset lattiat uuteen asuntoon tulisi, mitä hankintoja tekisin... Olohuoneen pöytä ja makuuhuoneen ikkunalauta hukkuvat sisustuslehtiin ja mies tuskailee loputonta sanatulvaa.

Kodissamme ei ole mitään vikaa. Päinvastoin, kotimme on aivan ihana paikka. Mutta voi tätä luomisen tuskaa! Kun pää on täynnä visioita, joita ei voi toteuttaa, olo on kuin ilmapallolla. Olen yksinkertaisesti poksahduspisteessä!

Mistä minä sitten oikein intoilen ja haaveilen? Vaaleasta kodista, jota on maustettu harmaan eri sävyillä ja ripauksella mustaa. Valkoisesta, kuluneesta puulattiasta. Muutamasta laadukkaasta villamatosta. Vaaleanharmaista nojatuoleista. Valkoisesta, korkeakiiltoisesta TV-tasosta. Kuluneesta talonpoikaisvitriinistä. Secton valaisimista. Spa-tunnelmaisesta kylpyhuoneesta. Parvekkeesta, jonne voisin ruukuissa istuttaa puita. Harri Koskisen K-tuolista.

Rakas joulupukki, toisitko minulle lisäneliöitä sisustettavaksi?











(Kuvat: Elle Decoration, Vakre Hjem, Finnish Design Shop, Secto)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti