26. lokakuuta 2011

Ihastuttava Valanti

Olen pitkän aikaa seurannut Valanti-sisustusmerkkiä sivusilmällä. Tänään pääsin tutustumaan siihen lähemmin Divaani-lehden järjestämässä lukijaillassa - ja ihastukseni syveni. Valantin huonekalut ovat pelkistettyjä, skandinaavisia ja harmonisia, mutta kuitenkin niissä on pieni naisellinen twist. Ne ovat samaan aikaan siroja ja voimakkaita, näkyviä ja näkymättömiä. Sanoisin, että aikaa hyvin kestäviä.

Olen kauan haaveillut Valantin valkoisesta, korkeakiiltoisesta TV-tasosta, jonka kauniisiin uumeniin saisin piiloon DVD-elokuvat ja kaiken muun levottoman tavaran. (Tällä hetkellä meidän DVD:t ovat säilössä parvella, sillä mielenrauhani ei kestä näkyvillä olevia, kirjavia kokoelmia.) Tällä kertaa huomioni kuitenkin kiinnittyi Ruutu-ruokapöytään - ja päätin, että sellainen meille tulee seuraavaan kotiimme. Haaveilen myös vaaleanharmaista Onni-tuoleista, jotka sopisivat täydellisesti tumman harmaan sohvamme kaveriksi. Harmi vain, näitä tuoleja varten tarvitsisin isomman olohuoneen.
Kokonaisuutena Valanti on mielestäni todella hienostunut ja ajaton merkki. Myymälä on oiva esimerkki siitä, miten harmoninen kokonaisuus luodaan kotiin. Itse rakastan tällaista vaaleiden, luonnonläheisten värien maailmaa!

Iloisena yllätyksenä totesin samanhenkisen ystäväni kanssa, että Valanti Shop ei suinkaan myy vain Valantin omia huonekaluja, vaan myynnissä on myös esimerkiksi Tikaun mattoja. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti