1. kesäkuuta 2012

Taas mennään!

Näin se on arki pyörähtänyt käyntiin vähän niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Oma pää ei tietenkään koskaan palaa ennalleen ja hyvä niin.

Kulunut viikko on ollut aikamoista rytinää. Kolmen viikon sairasloma luonnollisesti näkyy ja tuntuu työmäärässä. Kalenteri pursuaa. Ja jostain kehitin sitten vuoden ensimmäisen flunssan juuri tähän - enkö voinut sairastua sairaslomalla? Mutta stressaamaan en suostu! Sen lopetin noin kaksi kuukautta sitten.




Tässähän on hirveän monta syytä olla ihan superonnellinen! Kävin viikolla ensimmäisen kerran kuntosalilla - tästä se lähtee! (Tosin flunssan takia tyssäsi kuin seinään.) Töissä on kiireesta huolimatta piristävää. Hääjärjestelytkin etenevät omalla rennolla painollaan. (Jos en minä ole millintarkka, ei tarvitse häidenikään.) Lopputyösuunnitelmani hyväksyttiin. Ja minulla on viimein lupa imuroida ja tehdä kotitöitä. Normaali arki tuntuu oikein mukavalta!

Minä tässä ajattelin elellä seuraavat viikot rennosti seilaillen. Täytän saappaani ja hoidan tonttini, mutta vapaa-ajalla nautiskelen liikunnasta, kavereista ja kaikista ihanista pikkuprojekteista. Lakkailen kynsiä ja valitsen aamulla kenkiä. Ja kasvattelen matkakuumetta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti