17. lokakuuta 2011

Häähuumaa, osa 7: Matkakuumetta!

Se on nyt sitten siinä. Varattu ja puoliksi maksettukin: meidän häämatka! Tuntuu uskomattomalta olla näin hyvissä ajoin valmiina, tosin matkakuumetta tämä aikaisena lintuna madon nappaaminen ei tietenkään helpota. Kaiken kaikkiaan olen täydellisen tyytyväinen suunnitelmaamme sekä siihen, että keväällä voin matkapohdintojen sijaan keskittyä kaikenlaiseen näpertelyyn ja askarteluun.

NEW YORK
Aloitamme matkan New Yorkista, missä mitä luultavimmin ohjelmaan kuuluu shoppailua, nähtävyyksien ihastelua, bageleita, Starbucksia, musikaali ja yleistä Ison Omenan ensikertalaisen pökertymistä. Odotan innolla!

ARUBA
Suurkaupungin sykkeestä  jatkamme "pääkohteeseemme" Aruballe. Tiedossa on sekä täydellistä laiskottelua että aktiiviurheilua. En ole koskaan käynyt Karibialla, mutta uskonpa että paikallinen elämäntyyli sopii meille kuin nenä päähän. Viikon aikana ehtii paljon!

KEY WEST
Kotimatkalla pistäydymme ensin Key Westistä, minne ajamme suoraan Miamin lentokentältä. Vähän jännittää jo nyt tämä autolla ajaminen, mutta onneksi tällaiset hommat yleensä nakitetaan sulhaselle. En tiedä Key Westistä muuta, kuin että meri on kirkas ja palmut huojuvat. Kuuleman mukaan on kuitenkin näkemisen arvoinen paikka!

MIAMI
Reissun viimeiset kaksi yötä vietämme Miamissa. Shoppailua, drinksuja, hyvää ruokaa ja uima-allas katolla. Ei hassumpi lopetus matkalle!

Häämatkalle ei tehdä minuuttiaikatauluja ja parastahan tässä on se, että raamit ovat kunnossa (eli lennot ja hotellit on buukattu), mutta kaiken siellä välissä voi itse improvisoida. Huvittaako meitä tänään löhöillä riippumatossa vai hypätä polkupyörän selkään? Kumpikin onnistuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti