1. syyskuuta 2013

Ideoita koiran ruokailuun

Koiran ruokailu ei aiheuta meillä aivan järjetöntä sotkua: nappulat pysyvät kupissa, mutta vesilammikoita kyllä syntyy. Haluaisin kuitenkin kuppien alle siistin ja simppelin alustan. Kupit pysyisivät paikoillaan ja lattiakin todennäköisesti pitäisi ratkaisusta pidemmän päälle. Tällä hetkellä Maxin kupposet ovat sellaisenaan keittiön kulmalla.

Surffailin vähän vaihtoehtoja. Lemmikeille on tarjolla valtavasti kaikenlaisilla "Royal Pet" -tyyppisillä teksteillä varustettuja vaaleansinisiä ja -punaisia hirvityksiä. Apua. Minä metsästän hillittyä, suorakaiteen muoitoista (vaikka nuo luunmalliset ovatkin tosi hauskoja!), helposti pyyhittävää alustaa.

Onko joku tehnyt tällaisen löydön?








2 kommenttia:

  1. Meillä koiran kuppien alustana toimi hillityn värinen, meidän keittöön sopiva (tumman harmaa) ns.kurasiepparimaton pätkä. :) Pysyi paikallaan ja oli helppo pitää puhtaana. Usein tuollaiset valmiit koirille räätälöidyt maksaa paljon enemmän, vaikka joku oma ratkaisu olisi yhtä hyödyllinen ja toimiva. ;)

    VastaaPoista
  2. Ei ollenkaan hassumpi idea, täytyy pitää silmät auki! Totta on, että koiratarvikkeista saa halutessaan maksaa itsensä kipeäksi eli ihan kaikkea ei kannata purematta niellä. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista