4. heinäkuuta 2012

Pakkaajan kenkäpainajainen

Häämatkapakkailu ei ole ihan vielä ajankohtaista, mutta lähtö lähenee kovaa vauhtia ja pikkuhiljaa on hyvä miettiä, mitä matkalle pakkaa mukaan. Kaupunki-ranta-kaupunki -yhdistelmä ei luonnollisesti ole se kevyin mahdollinen set up matkalaukulle...

Suurin "ongelma" taitaa olla kenkäosasto. Kuinka monta paria kenkiä reissuun oikein kannattaa ottaa? Sanoisin, että erittäin vaikea kysymys. Tarvitaan ainakin matalat sandaalit, kiilakorkosandaalit, iltakorkkarit (tai kahdet), rantasandaalit, juoksukengät (varmuuden vuoksi), uimakengät (jalkojen suojaksi)... Ja kun on tosi vaikea päättää, mitkä kiilakorot ja mitkä matalat sandaalit ja mitkä korkkarit!





Mukaan lähtevät ainakin viime kesänä Zaran alesta ostetut ruskeat sandaletit, tänä keväänä tilatut matalat sandaalit sekä tänään postin tuomat mustat kiilakorkosandaalit, jotka löysin vihdoin. (Kaikki iskemättömiä alennusmyyntilöytöjä, mikä sattuma!)

Juttelin juuri eilen ystäväni kanssa, jolla on jonkinasteinen pakkomielle laukkuihin. Minäkin aina haaveilen designer-laukuista ja ihailen muiden ihania laatulaukkuja - mutta kengät ovat heikkouteni. Minä vain rakastan kenkiä! En ole mikään hullu tuhlari ja haalija (minulla ei ole satoja pareja kenkiä), mutta täydellisiä kenkiä himoitsen. Ja täydellinen on tietysti mahdoton määrittää; sen kyllä sitten näkee ja tuntee, niin kuin näissä Billi Bi:n kiilakoroissa. Tai niissä Pura Lopezin peep toe -korkkareissa, jotka jäivät Zion aleen itkemään perääni... Oih ja voih!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti