17. heinäkuuta 2012

Häähuumaa, osa 22: Little things

Neljä yötä häihin. Jännittääkö? Vähemmän kuin äitiäni.

Haluaisin niin esitellä kaikkia ihania yksityiskohtia (kuten ihanan sokerista tehdyn kakunkoristeen!), mutta eihän sitä nyt kaikkea voi paljastaa etukäteen. On muuten harvinaisen vaikeaa löytää kivaa kakunkoristetta, jos ei halua sitä sellaista, jossa miehellä on rautapallo jalassa ja nainen nauraa vieressä. Onneksi minulle vinkattiin Cafe Ekbergia, jonka taitava kondiittori muotoili kakun päälle kukkasen sokerista. Jotkut ne osaa.




Mitäpä muuta häärintamalla? Puku odottaa vapautusta pussissaan, miehen saketti lepäilee omassa pussissaan. Pöytäkartta on tehty kuten ne muut vähät askartelut, joita vaadittiin. Soittolistat on iPodilla ("hotti, hotimpi, hottis...") ja valssiaskeleetkin mielessä. Ja tänään hain ompelijalta ihanan valkoisen silkkimekon, joka saapui juuri sopivasti; otan sen juhlapaikalle kaiken varalta, jos jossakin vaiheessa alkaa ihana hääpukuni ahdistaa. 

Matkalaukku on valmiina, asianmukaista luettavaa käden ulottuvilla (New York, New York!) ja arubalaiselle sukelluskeskuksellekin on lähtenyt viesti. Parastahan tässä on se, että nyt saa nauttia! I-h-a-n-a-a!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti