8. heinäkuuta 2012

Kesäviikonlopun tunnelmia

Takana on leppoisa kesäviikonloppu, jossa - uskokaa tai älkää - häävalmisteluille ei juurikaan ollut sijaa. Viikonloppu on ollut mökkisaunaa, koiran tassuja, äidin hassuttelua ja lukemista. Sain vihdoin lainaan Steve Jobsin elämäkerran, ja se on kyllä koukuttava - samaan aikaan hirvittävä ja kiehtova. Ja kuulkaa, tämä tyttö kävi myös uistelemassa! Ei niin, että olisin oikein työtä sen eteen tehnyt (minähän en koske kummallisiin vempaimiin enkä varsinkaan kaloihin), mutta pitelin vavasta kiinni ja toivoin kuhaa.




Kotiin rallattelin äidin ja hauvan kanssa, kun mies päätti polkaista Hämeenlinnasta kotiin. Mikäs siinä. Minä sen sijaan kävin ystävän kanssa juoksulenkillä, ja kylläpä on hyvä fiilis siitä, että jalat toimivat, kunto on ok ja olo kaikin puolin mukava. Vaikea uskoa, että kaksi kuukautta sitten matka korttelin ympäri sai aikaan riemun kiljahduksia.




Mökkipölyt ja lenkkihiet huuhdottiin hemmottelusuihkussa ja sitten - tunnustan - soin hieman ajatuksia häille ja keräsin kasaan matkalle lähteviä puteleita. On se sellaista touhua, kun hiukset tarvitsevat oman aurinkosuojansa...

Näin siis valmiina viimeiseen työviikkoon ennen lomaa! Ja viimeiseen työviikkoon neitinä. Hurjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti