13. kesäkuuta 2012

Superhurahdus & pirteä toppi

Olen saattanut joskus mainita, että vuoden alusta asti olen aloittanut aamuni mehulasillisella, johon on sekoitettu lusikallinen spirulinaa. Väitän, että tämä rutiini on pitänyt minut terveenä. Heti kun jouduin pistämään spirulinan muutamaksi viikoksi tauolle (sitä ei suositeltu syötävän ennen leikkausta), tulin kipeäksi. Näin.

Tänään hain uuden purkillisen spirulinaa ja - hupsista! - kesän ja hyvän mielen sokaisemana hurahdin saman valmistajan smoothie mixiin! Siis jauhesekoitukseen, joka sisältää mm. luomumaca-, luomukaakao- ja gojijauhetta. Niin kovin trendikästä superfoodia! Juu, en odota ihmeitä enkä supervoimia, mutta uskon hyvinvointini olevan tämän kokeilun arvoinen.




Niinpä tässä nyt sitten illan päätteeksi pyöräytettiin (ja kerrankin siis mies ei pitänyt tätä naisten hössötyksenä, vaan oli innolla mukana "sotkemassa"!) smoothiet banaanista, puolukoista, vadelmista, auringonkukansiemenistä ja smoothie mixistä. Hyvää! Niin kauan kuin hurahdukset liittyvät hyvinvointiin, ne sallitaan. (Tietysti siihen rajaan asti, että huijatuksi ei kannata tulla; oma kroppa kyllä kertoo.)

Tämä päivä on muutenkin ollut auringon ja hyvän olon päivä - se päättyi pyöräretkeen huumaavissa kesätuoksuissa auringonkeltaisessa topissa. Ja huomenna ajattelin ampaista lenkille ennen töitä. Se vasta on jotain kaltaiseni supernukkujan päiväohjelmassa.



Ja ai niin, Life-myymälästä ostin myös jo aiemmin testaamiani Raw Bite -patukoita, jotka näyttävät pitkää nenää ällöttäville suklaapatukoille. Kyllä, koko kevään karkkilakko on johtanut siihen, että minun ei tee edes mieli suklaata. Hahaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti