28. kesäkuuta 2012

Häähuumaa, osa 19: Palapeliä kokoamassa

Tänä iltana on suoritettu hauska mutta jokseenkin haasteellinen tehtävä: häiden istumajärjestys. Sadan ihmisen istuttaminen juhlapöytiin ei käy ihan sekunnissa. On tärkeää, että kaikilla on hyvää seuraa. Kaveriporukoita ei kannata väkisin hajottaa, mutta pieni sekoittaminen on virkistävää. Omaa ja sulhasen sukua sekaisin, kavereita ja sukulaisia samaan pöytään, samanhenkisiä uusia tuttavuuksia lähituntumaan.

Leikissä suurena apuna olivat pienet post it -laput. Niitä sitten siirreltiin edestakaisin, kunnes kaikki pöydät olivat tasapainoisia. Helposti ajatellaan, että parhaat paikat ovat lähellä hääparia. Mielestäni paras paikka on kuitenkin aina siellä, missä on paras seura. Sitä paitsi sadan ihmisen istuttaminen hääparin läheisyyteen ei taida olla mahdollista. Ja uskokaa pois, tunnelma on kyllä katossa koko salissa.

Lopputulos on suloinen sekoitus vanhaa ja nuorta, lapsia ja aikuisia, villiä menoa ja rauhallisuutta, kauneutta ja komeutta, eri kieliä ja kansallisuuksia, erilaisia tarinoita. Can't wait to get the party started!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti