17. heinäkuuta 2013

Savoy Boutique Hotel

Lupailin pientä hotellihehkutusta ja tässä sitä nyt tulisi!

En ole koskaan aiemmin yöpynyt Tallinnassa. Kun hotelliyö tuli ajankohtaiseksi, vaihtoehtona ei ollut Viru-hotelli. Mies oli sitä mieltä, että kun kerran perillä ollaan vain yksi yö, ollaan sitten kunnolla. Surffailin vanhan kaupungin hotelleja ja meillä kävi tuuri: saatiin last minute -hinnalla upea sviitti Savoy Boutique Hotelista.

Pakko myöntää, että tunsin itseni prinsessaksi! Ikivanhojen kiviseinien sisällä odotti kaunis vaalea huone, jonka ikkunoista aurinko siivilöityi sisään. Sänky oli kuin pilvilinna ja unet sen mukaiset. Palvelu hotellissa oli ensiluokkaista, sijainti erinomainen ja myös aamiaisbuffet tasokas, muttei överi. Jos siis on mahdollisuus valita, suosittelen ehdottomasti persoonallista vanhaa hotellia ketjukamaluuksien sijaan!

Ps. Illaksi piti tietenkin laittaa päälle jotakin huoneeseen sopivaa... Onneksi mahdun vielä juuri ja juuri tähän ainoaan juhlaisaan mammamekkooni!














3 kommenttia:

  1. Hieno hotelli, kiitos vinkistä :) ...ja tietenkin upea ja ihana Jaana <3 Näytät nätiltä myös viimeisilläsi kun eräät muistuttivat norsua tuossa vaiheessa!

    VastaaPoista
  2. Täytyypä pistää tuo hotelli mieleen, näyttää ihastuttavalta! Ja kaunis on mekkosi :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos teille! Hotelli on tosiaan käymisen arvoinen! Ja Heta, mitä tuohon norsuiluun tulee, en ole ihan samaa mieltä :)

    VastaaPoista