17. kesäkuuta 2013

Ei ole kiire minnekään

Jokseenkin omituinen fiilis. Kahdeksan työpäivää jäljellä. Sen jälkeen olen kesä- ja äitiyslomalla eli vapaalla pitkään. Kukaan ei tiedä, koska meidän vauva lopulta maailmaan putkahtaa, mutta jos kaikki menee hyvin, ehdin lomailla keskivertoperuskoululaisen verran. Huh - vaikea käsittää.

Tiedossa on myös minulle epätyypillistä aikatauluttomuutta ja suunnittelemattomuutta; ei yhtään ulkomaanmatkaa - mikä on vähintäänkin omituista - vaan lukemattoman tuntuinen jono päiviä, joihin voin herätä avoimin mielin, vailla suunnitelmia.

Päiväunia, hyviä kirjoja, sisustuslehtiä, kodin projekteja, mökkeilyä, grillaamista. Lämpimien iltojen lenkkejä koiran kanssa. Jäätelöä, ystäviä, kirpputoripäiviä. Ehkä piipahdus Hankoon tai Porvooseen. Lisää päiväunia ja hyviä kirjoja.

Toissa viikonloppuna päästiin jo aika hyvin tunnelmaan!





4 kommenttia:

  1. Apua, kuulostaa niin ihanalta! Aurinkoisia ja leppoisia hetkiä lomalle, sekä tietysti kaikkea hyvää pienen tulokkaan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä lupaan nauttia täysin siemauksin! :)

      Poista
  2. Otahan irti kaikki mikä lähtee siitä, että saat olla toimeton ja lukea lehteä ja kirjaa tai tehä ihan mitä huvittaa, koska se on ainutlaatunen aika elämässä! Mulla se aika jäi sillon viikkoon, toivottavasti sulla siskoseni kestää vähä pitempään!!

    VastaaPoista
  3. Jep jep, koko rahan edestä rentoutumista ja sormet ristissä, että sitä kestää! :D

    VastaaPoista