Tänä syksynä on taas aika ryhdistäytyä ja ottaa omat padat ja kattilat esiin - Fafa's Pitassa riittää kyllä asiakkaita ilman meitäkin - ja kokata huolella ainakin viikonloppuisin. Mies taikoi upean illallisen perjantaina, ja loihti lauantaina perjantain jämistä gourmet-pyttipannun. Tässä ei ole mitään uutta.
Huomion arvoista on nyt se, että minä tein tänä iltana ruoan! Metsäsienirisottoa, mmm. Italia opetti risoton teosta muutaman perusasian, joista tärkein lienee: älä koskaan lisää kylmää vettä riisin juoukkoon. Muutenhan yleensä voi, parmesaani, tujaus valkoviiniä ja sitruunaa tekevät tehtävänsä. Tänään mukana oli vielä reippaasti valkosipulia. Niin että en minä ihan toivoton ole!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti