22. elokuuta 2012

Takaisin arkeen

Näin se on kuulkaa arki pyörähtänyt käyntiin! Viiletän kodin, työpaikan ja satunnaisten muiden määränpäpäiden välillä pahempia pysähtelemättä. Sitkeä flunssa on pitänyt poissa salilta, mutta olen sentään päässyt lenkille haukkaamaan happea. Ilmassa on syksyn raikkautta - ja minä pidän siitä!

On kiva pukeutua pitkästä aikaa neuletakkiin ja ballerinoihin. (Johan sitä superkesää riittikin ihan kahdeksi viikoksi reissussa!) Kynsiin on vaihdettu syyssävy. Ja entäpä kotona? Sohvatyynyissä on uudet päälliset (rakastan tätä pellavan ja mustan sametin liittoa!) ja sängyssä uusiin lakanoihin käärityt, häälahjaksi saadut peitteet ja tyynyt. On niin pehmeitä unia, että niistä ei millään malttaisi herätä!




Ja entäpä sitten se uusi harrastus, jonka kevään sairaslomalla päättäväisesti varasin? Takana on kaksi laulutuntia ja flunssaisesta äänestä huolimatta niin ihania onnistumisen ja hyvän olon tunteita, että tiedän tehneeni oikean valinnan. Ei ole niin huonoa päivää, etteikö se laulamalla paranisi. (Tosin huonoja päiviä ei minun elämääni ole vielä häiden jälkeen mahtunutkaan.)

Tällaista tänne arkeen. Ikkunalaudalla istuu muuten yhden ihanan häävieraan itse tekemä pitsiasuinen nukke!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti