8. tammikuuta 2012

Pientä säätöä

Totuus on, että koti ei ole koskaan valmis. Suuret linjat toki löytyvät ja perusilme pysyy samana (jos maku pysyy), mutta pientä hienosäätöä tulee tehdyksi silloin tällöin - varsinkin, jos on ne kuuluisat 43 neliötä töitä tekevälle, opiskelevalle ja paljon harrastavalle nuorelle parille.

Tänä viikonloppuna olen käynyt (taas) vaatevarastoja läpi, ja muutama riepu joutaa eteenpäin viemästä tilaa näistä neliöistä. Mies puolestaan kävi koko keittiön läpi ja pakkasi vintille perintöastiastot ja käyttämättömät härvelit, jotka ilman muuta saavat paikkansa keittiöstä - heti kun se on isompi. Arki sujuu paljon paremmin, kun käsillä ovat vain päivittäin tarvittavat.; perintöastiastoa ei joka päivä käytetä.

Sunnuntai-iltana suuntasimme vielä sulkemisajan kynnyksellä Ikeaan. En harrasta kyseistä tavarataloa kovinkaan usein, mutta yhdessä kategoriassa Ikea on ylivoimainen: säilytyksessä. Olipa kyseessä sitten säilytyslaatikot, henkarit, koukut tai naulakot, hintalaatusuhde on Ikeassa kohdillaan. Tänään sieltä tarttui mukaan valkoisia puuhenkareita, pari ripustuskoukkua (jotka pitää asentaa joskus muulloin kuin sunnuntai-iltana), keittiökoukkuja sekä kynttilöitä.

Tämän hieman ailahtelevaisen viikonlopun loppufiilis on siis hyvä - siistissä, järjestelmällisessä pikkukodissa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti