11. tammikuuta 2012

OnePiece

Okei. En olisi koskaan uskonut, että tässä kävisi näin. Muistan kuinka viime vuonna Arlandan lentokentällä katsoin epäuskoisena paikallista nuorta herraa, joka tallusteli ulos koneesta sinisessä kokohaalarissa. Potkupuvussa.

Sitten törmäsin samaisiin supermukavan, mutta hassun näköisiin asuihin Ski Expossa. Leikkimielisesti luvattiin, että tämän kevään Levin reissulle hankitaan koko poppoolle potkupuvut.

Ja johan nyt: Tänään olen käyttänyt kymmenen minuuttia työajastani siihen, että olen yrittänyt päättää, minkä OnePiecen haluan! Kyllä, aivan oikein. Minä, kirkkaiden värien vihollinen ja suhteellisen eleetön pukeutuja olen aivan tosissani: laskupäivän jälkeen nautin rennosta after-ski-tunnelmasta pinkissä OnePiecessä. Ja luonnollisesti koko porukka pukeutuu teeman mukaisesti - ja kirjaimellisesti - yhteen vaatekappaleeseen.

Sopii kysyä: Mikä on rinteiden tyylikkäin porukka? No, värikkäin ainakin. Eikä muuten kiristä!




(Kuvat: OnePiece.com)

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että sinä olet viimeinen ihminen, jonka ajattelin edes harkitsevan kyseisen asun hankintaa... :D

    Pohdimme tätä asua kavereiden kesken ja tulimme seuraavaan päätelmään: Asu on varmasti mukava ja sitä voi käyttää kotioloissa (myös after-ski-löhöily luetaan mukaan). MUTTA ko. asu ei ole tarkoitettu julkisilla paikoilla liikkumiseen.

    -IP

    PS. Minunkin ensikohtaamiseni asun kanssa tapahtui lentokentällä. Kotoisella Hki-Vantaalla kylläkin. Ällistyin suorastaan, kun nuori herra läpsytteli vastaan potkupuvussaan. Epäusko oli seuraavaa tuntemus.

    VastaaPoista
  2. Ei hätää, lupaan että asu tulee nimenomaan afterski- ym. chillailu-käyttöön. EI töihin, EIKÄ lentomatkalle. :D

    VastaaPoista