20. tammikuuta 2012

Missing shopping

Tämä saattaa kuulostaa pinnalliselta, mutta ikävöin shoppailua. Olen meinaan ollut viime aikoina suhteellisen tiukalla linjalla johtuen tulevista häistä ja erilaisista kuluista, joita tässä maassa asuessa ei voi välttää. En siis missään nimessä valita - olenhan saanut kaikki perustarpeet tyydytettyä ja paljon siihenkin päälle - mutta joskus olisi ihana antautua houkutuksille miettimättä yhtään taloudellisia seurauksia.

Usein tuntuu, että juuri silloin, kun kukkaron nyörit tulisi pitää tiukoilla, kaupat pursuavat "juuri minun näköisiäni" vaatteita - niin kuin nyt. Helsingin alennusmyynnit eivät ole vuosiin olleet näin kattavia; tuntuu, että hyvälaatuisia vaatteita myydään kasoittain pilkkahintaan. Nyt jos koskaan siis kannattaisi tehdä hankintoja! Mutta... kun on jotain päättänyt, sen täytyy pitää. Ja siksipä tyydynkin vain huokaamaan, ja toteamaan, että jos saisin, ryntäisin samantien ostamaan:

- Pura Lopezin nude-korkkarit
- Marc by Marc Jacobsin Natasha-laukun
- pitkän, mustan toppatakin
- ihania arkimekkoja (niistä on aina pula!)

Ja sitten haaveilen myös visiitistä Tiffanylle, josta tekisin pienen täydennyksen pieneen korukokoelmaani. (Tämä viimeisin minulle on luvattu tulevalla New Yorkin matkalla, joten puolisen vuotta pitäisi vielä malttaa.)

Joku saattaa nyt ajatella, että no johan on neidolla huolet... Mutta kyllä minun mielestäni on ok nauttia kauniista asioista ja haaveilla niistä. Paljon pinnallisempaa on mielestäni juosta hetken mielijohteesta kauppaan ja haalia kasaan kaikkea turhaa. Näin siis selitän itselleni, että jos tarpeeksi kauan haaveilen jostakin, saan sen lopulta ostaa; silloin se ei ainakaan päädy kaapin perälle pölyyntymään. Haaveillaan siis vaan!



Ps. Vaikka näitä haaveita riittääkin, voin ylpeänä todeta, että tänään kiertelin ystävän seurassa kauppoja hyvän tovin - ostamatta mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti