2. helmikuuta 2013

Poraushommia ja taiteellista silmää

Ensimmäinen lauantai koko vuonna, kun kumpikaan meistä ei ole ollut kipeänä. Siispä saimme vihdoin aikaiseksi tarttua poraan! Tärkeimpänä oli tietysti asentaa palovaroittimet paikoilleen (se on halpa henkivakuutus!), mutta samassa rytäkässä ripusteltiin seinille pari taulua sekä peili.

Siis kyllä: meillä on vihdoin kotonamme kokovartalopeili! Se on aika romanttinen. Löysin sen Don Goffosta muutama viikko sitten ostoskierroksella. Mielestäni se sopii tosi hyvin pehmentämään muuten simppelin skandinaavista ja jopa hieman maskuliinista sisustusta. Mieskään ei yhtään nieleskellyt!

Tauluja on nurkassa vino pino, kehystämättömiä kuvia ja julisteita vielä enemmän, mutta aloitimme helpoista: eteiseen häälahjaksi saatu ihana grafiikkatyö, joka esittää meitä (mukana on meidän sohva, lamppu ja jopa minun pinkki iPodini!) ja ruokailutilaan mustavalkoinen, italialainen juliste. Pikku hiljaa koti näyttää enemmän ja enemmän kodilta.

Seuraavaksi pitäisi sitten viedä niitä julisteita kehystettäväksi. Tiedänpä vain kokemuksesta, että se on kallista puuhaa. Ja valmiskehyksiä on vaikea löytää juuri oikean kokoisina. Jos on hyviä kehystysvinkkejä, otan mielelläni vastaan!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti