3. helmikuuta 2013

(New) Blog Love

Minä sain ihanan tunnustuksen Ailalta, joka kirjoittelee Askartelukaappi-blogia (http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/). Luen Ailan blogia aina samaan aikaan ihastuneena ja kauhistuneena - kauhistuneena siksi, että minä en kerta kaikkiaan pystyisi näpertämään ja väkertämään kaikenlaisista aineksista vaikka ja mitä! Kunnioitan siis suuresti ihmistä, jolla on sorminäppäryyttä ja hermoja askarrella. Aila on tehnyt mm. sen ihanan enkelinuken, jonka saimme häälahjaksi. Siis ihan itse, alusta loppuun. Ihmeellistä.

Kiitollisena tunnustuksesta haluan jakaa omani eteenpäin kahdelle, ihanalle pikkublogille. Tunnustuksen säännöissä kyllä sanotaan, että viidelle (pelisäännöt vielä sivun alareunassa), mutta minun on pakko tunnustaa, että en ole ehtinyt paljon lueskellä enkä etsiskellä uusia blogeja viime aikoina. Seuraan säännöllisesti montaa blogia, mutta moni niistä on "liian" suosittu.

Lämpimästi suosittelen:

HomeViaLaura - ystäväni kirjoittelee aivan ihanaa sisustusblogia! Tyylilleen uskollisena Lauran blogi on viilattu viimeistä pilkkua myöten ja se voisi visuaalisuudessaan olla kansainvälisen sisustuslehden blogi. *ihastunut huokaus*

Beauty of Life - toisen ystäväni elämänmakuinen blogi, jossa ei pelätä näyttää tunteita ja elämä otetaan vastaan avosylin ja riemulla.



Tässä tunnustuksen saaneille vielä tunnustuksen pelisäännöt:
- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin

2 kommenttia:

  1. Kiitos. <3 Ja sama tunnustus takaisin. I love Kaljaa & kommelluksia.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kiitos <3 <3 <3 Ja mitä sanoja..me like!! Thank youuu!!!!

    <3 <3 puspus <3 <3

    VastaaPoista