20. syyskuuta 2012

Honeymoon shopping

Blogini ei todistetusti ole millään mittapuulla reaaliaikainen. Aijon esitellä häämatkaostokseni teille nyt! Luonnollisesi matkan tarkoituksena ei ollut ostosten tekeminen, mutta kyllä häämatkalla tehtyillä ostoksilla on aivan erityistä tunnearvoa.

New Yorkissa panostettiin laatuostoksiin; tuote rouva sai himoitsemansa Marc by Marc Jacobsin laukun sekä Tiffanyn korvakorut. Alennusmyyntilöytöjä tuli sitten tehtyä Victoria's Secretillä, Steve Maddenilla, Dunhillissa (miesten kaupoissa on parhaat huivit!) sekä paikallisilta pikkumerkeiltä.





Aruballa emme tuhlanneet aikaa kaupoissa pyörimiseen, joten ainoa ostos oli käsityömarkkinoilta ostettu simpukoista valmistettu rannekoru. Se on todella kaunis!



Miamissa podimme jo reissuväsymystä, jota oli hyvä potea ostoskeskuksissa. Matkaan lähti käsittämättömillä alennushinnoilla hyvälaatuisia perustyövaatteita, mm. French Connectionilta, Brooks Brothersilta ja Maison & Scotchilta.





Olen reissun ostossaaliisen erittäin tyytyväinen! Kaikki hankinnat ovat kovaa käyttöä kestäviä pukeutumisen peruspilareita - ja näin syksyn keskellä voin todeta, että toimivat! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti