7. joulukuuta 2011

Joulukoteja

Apua. Joulu on ihan kohta täällä - ja viimeiset viikot ovat hurahtaneet ohi huomaamatta. Olen ollut niin kiinni työ- ja kouluprojekteissa, että moni muu asia - myös blogin kirjoittaminen ja jouluvalmistelut - ovat jääneet vaille huomiota.

Koska meidän kotona neliöitä on rajallisesti, olen joutunut jättämään monta ihastuttavaa jouluhankintaa kaupan hyllylle. Ihastuin Riviera Maisonilla lasisiin kynttilälyhtyihin, mutta jätin ne sydäntä särkien ostamatta, sillä meillä ei yksinkertaisesti ole yhtään pöytä- tai hyllytasoa, jolle ne olisi saanut esille. Silti haaveilen ihanasta, vaaleasta joulukodista... ehkäpä sitten joskus?

Muistan kuinka ihastelin kerta toisensa jälkeen elokuvaa Yksin kotona. En elokuvan itsensä takia - vaikka sekin oli erinomaisen viihdyttävä - mutta ihanan, jouluun sisustetun kodin takia. Unelmien joulukodissa olisi lämpöä, takkatuli, kauniisti koristeltu kuusi, paljon pehmeitä tekstiilejä, kynttilöitä ja harmoninen tunnelma. Ja jostain syystä tänä vuonna joulu-unelmaan kuuluvat peri-jenkkiläiset joulusukat!

Tässä tämän väsyneen illan piristykseksi jouluisia inspiraatiokuvia!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti