26. joulukuuta 2011

A new day has come

Tästä eteenpäin elämäni on erilaista - tai ainakin se näyttää erilaiselta! Sain nimittäin viimein joulupukilta järjestelmäkameran, jonka ostamista olen itse siirtänyt ja siirtänyt. Oma pokkarini ei ole pokkariksi huono - Canon Powershot - mutta kyllä täytyy sanoa, että kun sain uuden Canon EOS 1100:n käsiini, se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja kosketuksella. Ja jos hämärissä kotioloissa eron huomaa, mitä se sitten onkaan Välimeren purjehduksella, New Yorkin humussa tai Karibialla?



Tänä vuonna joulupukki oli muutenkin anteliaalla tuulella. Tontut olivat olleet hereillä ja kertoneet pukille, että tämä neiti on viime viikkoina laiminlyönyt pahemman kerran itseään. Niinpä paketeista kuoriutui toinen toistaan ihanampia hemmottelutuotteita - muun muassa L'Occitanen tuoksuvia ihanuuksia - sekä lämpimiä asioita, kuten tulevan anopin kutomat kauniit villasukat. Muutama tarpeellinen juttu kotiin, pari suloista yksityiskohtaa, ja suussa sulavia herkkuja. Siitä oli tämä joulu tehty.

Ja koska uudella kameralla piti heti päästä leikkimään, tässä otoksia joulukodista ja joulun lahjoista sillä ikuistettuna! Eron kyllä huomaa, vai mitä?












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti