2. maaliskuuta 2011

Kippo

Eilen aamulla huomasin, että kotitalon alakerran ikkunaan oli ilmestynyt logo: Kippo. Mitä ihmettä? Tirkistelin sisään ikkunasta ja huomasin tiskin päällä kauniita tulppaaneja ja listalla smoothieita, kahveja ja "kippoja". Hmmm. Ovet olivat kiinni.

Kotimatkalla paikka oli jo sulkenut, mutta onnistuin livahtamaan sisälle. "Mun oli pakko tulla katsomaan!" Ja herttinen, miten herkullista! "Kippo" näyttää pehmikseltä. Se on kuitenkin tehty luomujogurtista, luomumaitojauheesta ja ripauksesta luomusokeria. Höysteeksi saa valita mieleisensä pähkinöistä, kuivatuista hedelmistä ja suklaista. Pakkohan sitä oli kokeilla! Iltapalaksi maistui "Kippo" kuivatuilla karpaloilla ja banaanilastuilla. Nam, nam, nam!

Olen niiiiin kaivannut jotain tällaista! Nyt minulla on kotitalossa kulmabaari, josta saa erikoiskahveja, raikkaita smoothieita ja näitä kipposia, joihin saatan kehittää jonkinlaisen pakkomielteen. Onneksi paikka aukeaa vasta klo 10 - en siis voi tuhlata joka aamu pennosiani näihin herkkuihin.




Toivon, että aika on kypsä Kipon kaltaiselle paikalle. En halua nähdä heidän pakkaavan kamojaan kuukauden päästä. Tukekaamme siis kaikki suomalaista perheyritystä - se on meille kaikille hyväksi! Kipolla on kuulemma 8 asiakaspaikkaa ulkona, kunhan ilmat lämpenevät - myös sisätiloissa on muutama paikka. Siispä, tehdään Iso Robasta eurooppalainen kävelykatu erityylisine terassipaikkoineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti