10. lokakuuta 2012

Lumene LAB

Tähän sitä on tultu: minulla on ryppyjä. Kosmetologi kyllä lohdutti, että ne johtuvat kuivasta ihosta, mutta fakta on se, että en 27-vuotiaana näytä enää 20-vuotiaalta. Toisaalta hyvä niin.

Olen suhteellisen lojaali kosmetiikan kuluttaja; kokeilen mielelläni erilaisia vartalotuotteita kuten kuorintoja ja kosteusvoiteita, mutta kasvojen ihonhoidossa Dermalogica, Clinique ja Lumenen Vitamin+ ovat vakiokumppaneita. Huvikseni en näitä vaihda.

Jokin aika sitten kuulin mielenkiintoisesta uutuudesta, Lumene LABista. Voisiko olla niin, että tuotteissa voisi yhdistyä kotimaisuus, ihotautilääkärien ammattitaito ja käyttömukavuus? Niin hyvin tuotteet on brändätty, että uskon tähän - ja tarkoitukseni on testata oletus ihan käytännössä. Luotan näet kosmetologiini, joka sanoi, että kevyiden tuotteiden rinnalla saa tässä iässä jo lisätä pienen mausteen hoitavampaakin kosmetiikkaa.

Niinpä kun edelliset purkit olivat sopivasti tyhjentymässä, minä kävelin apteekkiin ja nappasin ostoskoriin kolme tuotetta: silmänympärysvoiteen, yövoiteen sekä seerumin. Age preventing. Huh.

Tänä iltana on siis tiedossa ensimmäinen kokeilu. Tuotteiden ulkonäkö (niin pettävä kuin se voikin olla) ja tuoksu lupaavat hyvää. Kuka sanoi, että apteekkikosmetiikan pitäisi tuoksua Bepanthenille? Ei ainakaan kukaan Lumenella.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti