6. lokakuuta 2013

Sveio lastenhuoneeseen?

Okei. Tämä ei ollut kodin ostoslistalla. Mutta kun... minä en kestä epäjärjestystä!

Lastenhuone on tällä hetkellä - edelleen - jonkinlainen kaaostila. Se on kyllä laitettu kuntoon (tapetit ja kaikki), mutta koska pikkuinen nukkuu meidän huoneessa, käytännössä huone on lastenhoito- ja lastentavarahuone. Huoneella on siis tarkoitus, mutta se ei ole sisustuksellisesti tällä hetkellä ok.

Kuten todettu, emme ole tehneet vauvalle kovin paljon hankintoja. No, se ei tarkoita sitä, etteikö sitä tavaraa ja nuttua olisi. Käyttövaatteilla on oma paikka hoitopöydän alla ja se toimii näppärästi. Tällä hetkellä kuitenkin ulkovaatteet, myssyt ja tossut sekä monen eri koon vaatteet ja varusteet ovat siellä täällä säilytyslaatikoissa, äitiyspakkauslaatikossa ja penkin sisällä - mutta se vaan ei toimi. Pikkuisen valtakunta ei siis todellakaan näytä siltä kuin halusin! Ja nyt haluan kaiken yhteen ja samaan säilytyskalusteeseen.

Ongelma on tietysti se, että budjettia hankinnalle ei ole liikaa (sehän ei ollut edes listalla, hah!). Toiveena olisi valkoinen lipasto, simppeli muttei tylsä, jonka laatikoihin saisi näppärästi kaikki hajallaan säilytettävät vaatteet. Klassikko Muurame ei siis tule kysymykseenkään tällä aikataululla.

Surffasin Ikean sivuille ja ihastuin Sveioon! Siinä on ihanaa keveyttä ja siroutta. Se näyttää ajattomalta mutta samaan aikaan tavattoman freshiltä.

Mitähän tästä nyt sitten tuumaisi...? Onko kenelläkään kokemuksia toimivuudesta ja laadusta? Nimim. Entinen Ikea-vihaaja lämpenee



(Kuva: Ikea)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti