3. maaliskuuta 2013

Onnekas TV-taso

Olen tainnutkin jo todeta, että kun elintärkeät osat kotona ovat paikoillaan - sänky, keittiö ja mitä näitä nyt on - sen jälkeen palaset loksahtelevat kohdilleen osittain sattumien summana. Näin kävi taas.

Ostoslistalla on ollut valkoinen, edellistä leveämpi TV-taso, jonka sisään saisi piiloon leffat ja laitteet, sillä miehen sinkkukämpästä tuotu ruskea Ikean taso oli paitsi ruma, myös epäkäytännöllinen. TV-taso ei kuitenkaan ole ollut ykkösenä listalla, sillä meiltä ei varsinaisesti puuttunut sellaista.

Nyt sattui kuitenkin niin, että miehen täti oli ostanut juuri toiveitamme vastaavan huonekalun kotiinsa, mutta huomasi, ettei se sopinutkaan. Ratkaisu? Taso muutti meille. Ja minä olen tietysti aivan innoissani. Nyt olohuoneessa ei ole yhtään asiaa, josta en pidä ihan mahdottomasti! Kaikki rojut on nätisti piilossa ovien takana ja TV:kin näyttää jotenkin... siistimmältä. Tarkoitan, että huomio kiinnittyy tasoon, ei TV-ruutuun. (Minä olen vähän sitä mieltä, että TV pitäisi siirtää omaan huoneeseensa eikä olla olohuoneen keskipisteenä - olen todella huono TV:n katsoja. Harmillisesti harvassa kodissa on oma TV-huone.)

Ja voi että kun saan vielä kiiltävän mustan pianon siirrettyä Espoon kolosta tänne... perfect!


4 kommenttia:

  1. Ihana tv-taso, olen etsinyt meille kanssa jotain ton tyylistä :) Vierailin tänään ekaa kertaa blogissasi. Ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva kuulla :) taso on Iskusta, mikäli haluat käydä katselemassa ihan livenä. Tuntuu olevan myös tosi laadukas - ainakin kooooovin painava. :D

      Poista