25. maaliskuuta 2013

Raidat jalkojen alla

Meille tuli eilen uusi matto. Olen ollut vähän vastahakoinen matoilla sisustaja; pelkään tunkkaista vaikutelmaa. Nyt kuitenkin tajusin, että vaikka uuden kodin lattia on täydellinen ja kelpaa sellaisenaan niin silmälle kuin jalan alle, lattiapinta-alaa on niin paljon, että sitä on hyvä rajata.

Olen pitkään ihastellut raitoja, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Mustavalkoinen raita on ajaton ja klassinen. En kuitenkaan halunnut sitä Ikean mattoa, joka on jokaisessa sisustusblogissa, vaan konstailemattomat raidat ja siinä se.

Ja sitten törmäsin Kodin1:sen kuvastossa uudistuneen Anno Collectionin villamattoihin. Niissä on paljon samaa henkeä, kuin unelmieni Tikau-matoissa - hinta vain on maltillisempi. Niinpä kun eilen haimme vihdoin kehyksiä hääkuvasuurennoksille, mukaan tarttui myös raidallinen villamatto.

Enkä voisi olla tyytyväisempi! Matto tuo ruokailutilaan kontrastia, se kokoaa sen selvästi omaksi tilakseen. Totta on myös se, että tekstiilipintaa tarvitaan kodissa; se tuo lämpöä. (Samoin kuin kohta kolmevuotiaan Ellan askartelema pääsiäisoksa!) Kuvasin mattoa aamuvalaistuksessa, ja olen todella iloinen! Puhumattakaan siitä tunteesta, minkä villan kosketus paljaissa varpaissa saa aikaan...

Ps. Nyt on kuulemma Kodin1:ssä hyvät alennukset sisustustuotteista. Itse en asiaa tiennyt, mutta kuitista huomasin, että loppusummasta oli hävinnyt mukava pala.








1 kommentti:

  1. Olen yllättäen kuolannut tismalleen samaa mattoa, mutta nyt ei ostetan mitään tuoleja, eikä mattojakaan. ;) Niin kaunis ja niin nappi valinta! Tuo mahtavasti ryhtiä kahden vaalean puun, lattian ja pöydän, väliin. Ihana ihana ihana!

    VastaaPoista