18. marraskuuta 2012

Kääritään hihat

No niin. Tässä se nyt on. Tummuneita seiniä, kukkatapettia, 60-luvun muovimattoinen keittiö ja sauvaparketti. Meidän uusi koti! Ei huolen häivää. Tällaiseen kotikoloon tämä rouva ei tietenkään muuta...

Avaimet saatiin perjantaina ja lauantaina oli täysi tohina päällä: vanhat tapetit saivat kyytiä, kaikki kiintokalusteet purettiin, 60-luvun omituinen lasiseinä poistettiin ja yksi tiiliseinä kaadettiin. Ja lisää on tiedossa: seuraavien viikkojen aikana ohjelmassa on kaataa keittiön seinä, maalata kaikki katot ja seinät, asentaa laminaatti lattioihin, uusia valokatkaisijat ja pistorasiat, maalata ovet, viilata sitä sun tätä - ja sitten tulee se uusi Kvik-keittiö. Iiik!

Seuraavien viikkojen teemana on siis "Remonttihousut jalkaan ja menoksi!" Hymyillen tietenkin. Remonttistressiä ei sallita, sillä tässä tehdään meille unelmien kotia.

Remontin edistymisen pääraportointikanavana toimikoon blogini. (Työkaverit tosin joutunevat kuuntelemaan tätä selitystä ihan livenä.)

Tältä asunto näytti lauantaiaamuna...







Ja sitten laitettiin niin sanotusti hippulat vinkumaan! Hauskaa.













6 kommenttia:

  1. Ah, ihanaa nähdä kun joku muu alkaa unelman toteuttaminen kun me olemme loppusuorassa että pääsemme muuttamaan kahden kuukauden päässä. Onneksi olkon ja pidäkä hauska!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mä olenkin seurannut teidän projektia täällä salaa ja inspiroitunut kovasti! :) meillä on suhteellisen pieni projekti kun "vain" sisäpuoli uusitaan..

    VastaaPoista
  3. JEE ja IIIK!!! Mitens Maximoinen contribuuttas?? :):)

    -Smam-

    VastaaPoista
  4. laita nyt kans joku pohjapiirustuskuva ennen jälkeen se ois mielenkiintosta! :D

    VastaaPoista
  5. Yritän sellaisen väsätä :) ainoa versio, mikä mulla on, on aika lailla sotkettu + purtu :D

    VastaaPoista
  6. Ihanaa :) saittepa tosi paljon aikaiseksi, tästä se lähtee! Hauskin on edessä :)

    VastaaPoista