15. marraskuuta 2011

Häähuumaa, osa 8: Valintoja

Tässä vaiheessa hääsuunnitelmia isot palaset ovat kohdillaan. Kirkko - varattu. Juhlapaikka - varattu. Valokuvaaja - varattu. Puku - ostettu. Hotelli - varattu. Häämatka - varattu. Kaasot ja bestmanit - mukana menossa.

Voisi kuvitella, että loppu onkin se kaikista helpoin osuus: askarrellaan vähän kutsukortteja ja valitaan kukat. Mutta huh huh, tästähän se kaikki oikeastaan alkaa. Miten koristelen juhlapaikan? Millä autolla lähdemme kirkolta? Minkälainen menu vieraille tarjotaan? Mitä juomme? Mitä elementtejä kutsuihin tulee? MITÄ JOS SATAA? Mistä löydän pukuuni sopivat kengät? Kuinka ison timantin haluan? (he he) Mitä musiikkia kirkossa kuunnellaan? Heitetäänkö riisiä vai kukan terälehtiä? Kuka puhuu juhlissa? Kuka laulaa? Minkälaisen kakun haluamme?

Ja milloin ehdin päättää tämän kaiken?

Hääsuunnittelu on ihanaa, vaikka avoimia kysymyksiä onkin vielä paljon. En suostu stressaamaan tästä. Mutta on hauska huomata, että mitä pidemmälle suunnitelmissa pääsee, sitä enemmän päätettäviä asioita tuntuu olevan. Ja päätöksen jälkeenkin ongelmaksi voi muodostua toteutus. Mistä saan kattoon paperilyhtyjä? Ja miten ihmeessä kierrän 100 euron postituskulut, jotka täydellisten kenkien kuljettaminen Suomeen maksaa?

Tässä inspiraatiokuvia tästä suunnittelukaaoksesta! Omaa sydäntä seuraamalla juhlista tulee varmasti meidän näköiset.









(Kuvat: stylemepretty.com, theprettyblog.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti