9. joulukuuta 2013

Puutähdet ja valoa pussissa

Tikau on yksi suosikeistani kantakaupungin sisustuskierroksella. Putiikkiin oli pistäydyttävä myös joulushoppailuretkellä viime lauantaina. Rakastan Tikaun koreja ja mattoja, mutta liike on täynnä myös kasoittain muita houkutuksia. 

Plussaa on, että Tikaussa sortumisesta tulee hyvä mieli. Minä hankin joulukotiin Pohjois-Intian pikkukylässä käsinmaalatun pallon sekä puiset tähdet. (Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän blingblingiä kuuseeni haluan.) Pidän ajatuksesta, että ostoksilla voin auttaa. On myös hienoa kerätä oman kodin joulukoristeita pikkuhiljaa, tarinoiden kera. Ei kertarysäyksellä Tiimarista. 

Ihastuimme myös ystäväni kanssa A Bag of Light -lyhtyihin: paperipusseihin, joiden sisällä on tuikku. Omani saivat kotona vielä ihan omanlaisensa ilmeen, kun Kivi-tuikkuja ei löytynyt ja tuikut oli laitettava Muurlan Mummola-laseihin. 

Myös äidin ensimmäinen joululahja pojalle hankittiin Tikausta. Tekisi mieli repiä paketti auki ja esitellä lahja samantien - niin herttainen se on! - mutta nyt pitää kyllä tämän mamman jaksaa odottaa. 

Oli miten oli, minä sain Tikausta glögilasillisen lisäksi joulumielen!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti