8. kesäkuuta 2011

Kesämekkopula

Olen pettynyt Helsingin vaatetarjontaan. Höh. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta.

En mielestäni vaadi liikaa: Haluaisin ostaa vaalean kesämekon pellavaa tai ohutta puuvillaa, joka soveltuisi Välimeren lomalle iltakäyttöön sekä purjeveneen kannelle blokkaamaan auringonsäteitä. Mekon pitäisi olla kestävä ja ajaton, mutta kuitenkin kohtuuhintainen. Ja sellainen, joka ei ole moksiskaan pienistä aurinkorasvatahroista. Mistä sellaisia saa?

Tänä vuonna H&M ja Gina Tricot näyttävät olevan ainoat kaupat, jotka ylipäätään myyvät rantavaatteita. En kuitenkaan halua mitään massana valmistettua trikoopalaa, joka venähtää tai kutistuu heti ensimmäisessä pesussa. Sitäpaitsi trikoo materiaalina ei ole miellyttävän viileä, päin vastoin.

Noa Noalta ja Jackpotilta löytyy oikeantyyppisiä mekkoja, mutta hei, en todellakaan halua maksaa tämän käyttötarkoituksen mekosta sataa euroa! Näyttää siltä, että lähden reissuun samalla varustuksella kuin viime vuonna, ja täydennän matkalaukun sisällön matkan varrella paikallisella, valkoisella mekolla, joka on ohuenohutta, vilpoista puuvillaa, yksilöllisen kaunis - ja maksaa 20 €. Näin se menee.

Kuva: Noa Noa

Kuva: Noa Noa

Kuva: Noa Noa

Kuva: Jackpot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti