29. elokuuta 2013

Wanted: Nokian Jalkineet by Julia Lundsten

Minulla on kumisaapashimotus. Se on jokseenkin ennenkuulumatonta. Omistan lyhytvartiset ja vuorelliset koiranulkoilutuskumisaappaat (metsäkäyttöön!) ja mökillä on pari ikivanhoja Hai-saappaita. En ole koskaan kulkenut kaupungilla kumisaappaat jalassa.

Syy on todennäköisesti se, että näitä Julia Lundstenin Nokialle suunnittelemia kumisaappaita ei ole ollut. Eihän siinä nimittäin ole mitään järkeä, että tepastelee kaatosateessa nahkasaappaissa, mutta kun... 

Syksyn ostoslistalla on siis pari low wedge -saappaita, mustana. Ulkoilua kun tulee takuuvarmasta vähintään yhtä paljon kuin tähän asti - lisävarusteina nuuhkuttavan koiran lisäksi lastenvaunut - ja on kiva tietää, että voi samaan aikaan sekä näyttää hyvältä että olla huolehtimatta kuraroiskeista. 

Vouhotin näistä saappaista jo kesällä, mutta silloin niitä ei saanut mistään. Ja nyt niitä yhtäkkiä on joka puolella - ja jokaisessa lehdessä! - ja minä en pääse kauppaan! Please, säästäkää yksi pari tälle mammalle.






(Kuvat: Nokian by Julia Lundsten)





2 kommenttia:

  1. Heipsis! KIITOS tästä vinkkauksesta! En ollut näihin muualla törmännyt vaikka olenkin lukenut Julian tekevän Nokialle uusia malleja. Mutta onneksi nyt niin tapahtui (kiitos sinulle!). Aion mennä kumppariapajille metsästämään näitä. Ja toivottavasti sinäkin saat parisi pian. :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oi, onnea ostoksiin ja rentouttavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista