25. elokuuta 2013

Tyhjää ihanaa

Päässä ei liiku tällä hetkellä mitään. Ei siis todellakaan mitään.

Viime päiviin on mahtunut kaikenlaista: Ensin epämiellyttävä lääkäri väitti minulle, että vauva on "liian iso" ja määräsi testeihin - kertomatta sen enempää! (En ole kova stressaamaan, mutta hitto vie, tällaisten asioiden kanssa ei jaksaisi arvailla.) Sitten viikonloppuna juhlittiin ystävän polttareita. Hauskaa oli, mutta nyt täytyy todeta, että sattuu ihan joka paikkaan. Auts.

Niinpä vain möllötellään kotona! Ulkona on aivan ihana syyspäivä ja katselin katkerana, kun mies lähti Nuuksioon lenkkeilemään. Minä en pääse tänään enää kertaakaan portaita alas ja ulos (tai jos pääsen, niin takaisin ylös en ainakaan), joten on turha haaveilla luonnossa reippailusta. It's ok.

On taito nauttia siitä mitä on, ja minulle kyllä riittää tällä hetkellä se, että parvekkeen ovi on auki, aurinko paistaa olohuoneeseen, koira kuorsaa sohvalla ja rikkinäiset trikoot on mukavat päällä. Jääkaapille on lyhyt matka, pesukone surraa ja puhdas pyykki tuoksuu. En ajattele tulevaa enkä juuri mennyttäkään. Tässäpä näin on hyvä olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti