9. huhtikuuta 2013

Mama ja vaatekaappi

No niin. Tässä ei kai enää ole mitään syytä salailla asiaa. Tämä kasvissyöjä on himoinnut McFeast-hampurilaisia, energiapakkaus tointunut hetkellisesti puolittaiseksi sohvaperunaksi (se onneksi meni ohi!) enkä mahdu enää vaatteisiini. Kyllä, meille tulee vauva.

Tunnustan olevani kontrollifriikki kroppani suhteen ja olen ollut välillä vähän hukassa uuden olemukseni kanssa. Kun on ollut yläasteelta asti suurinpiirtein samankokoinen, on huvittavaa, että yhtäkkiä se vyötärö vain hävisi. Hups.

Tilanne on siis se, että suurin osa vaatteistani on tällä hetkellä käyttökelvottomia. Topit kiristävät, housut ei mene jalkaan ja ajatuskin tyköistuvista mekoista ja hameista ahdistaa. Eli olen todellakin joutunut nettishoppailemaan mukavaa ja venyvää päällepantavaa! Löytöjä olen tehnyt niin Asos.comista, Nelly.comista, Ellokselta kuin H&M:ltäkin.

Vaikka tämä ei ole tyyli- tai muotiblogi, otan tämän odotuksen (joka on kohta puolivälissä) pukeutumishaasteena, joka päätynee myös tänne blogin puolelle. Kuvan mekko on Mama Liscious -merkkinen. Mukava, mutta ei liene käyttökelpoinen enää kovin kauan. Hihi.

10 kommenttia:

  1. oi, onneksi olkoon :) näytät kyllä ärsyttävän hyvältä ja vatsakin on niin soma!! Olen varma että jos joskus joku tyyppi alkaa vatsassani kasvamaan niin näytän ryhävalaata heti ensimmäisen raskausviikon jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kuvasta on rajattu pää pois - ihan syystä. :D ei ole naama ihan hehkeimmillään aina, mutta ehkä tässä kevään mittaan... :)

      Poista
  2. Onnea odotukseen! Täälläkin on odotusmeiningit, paljastin myös tänään blogissani asian ja saman jutun kanssa tulee "painittua" eli omat vaatteet alkavat pikku hiljaa ahdistaa vatsan seudulta, joten on pakko alkaa katsastella äitiysvaatteita. Täällä tosin rv 15 menossa. Onkos siellä la milloin? Meillä 5.10. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on laskettu aika syyskuussa, mutta elokuun puolella saapunee tulokas :) pari viikkoa sinua edellä olen - onnittelut sinnekin! :)

      Poista
  3. Mahtavaa <3 Voimia odotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aila! Täällä voidaan onneksi tosi hyvin :)

      Poista