26. elokuuta 2013

Baby and the bedroom

Eilen siirrettiin pinnasänky meidän makuuhuoneeseen. Olen pitkittänyt toimenpidettä, sillä se luonnollisesti tarkoittaa, että vauvanhuone ottaa askeleen taaksepäin: takaisin keskeneräiseksi. Pikkunyyttiä ei kuitenkaan voi laittaa heti omaan huoneeseensa, joten sänky vain oli siirrettävä. Ja mikäs siinä, se istuu makuuhuoneeseen oikein kivasti!

Mielestäni makuuhuoneessa on nyt oikein rauhallinen tunnelma! Tyhjiä pintoja on paljon ja värit rauhoittavat. Luonnonmateriaalit tekevät hengittämisestä helppoa ja yöunia auttaa suunnattomasti pimennysverho (Ikeasta, suosittelen!). Huoneessa on nyt nukkumapaikat koko perheelle, tosin Max - tuoreen 1-vuotiaan rohkeudella - on alkanut viettää yhä enemmän öitään olohuoneen sohvalla.

Lakanat Zizi, koristetyynyt Amarona ja Designers Guild, pellavaverhot ja helmalakana H&M Home, koiranpeti Musti&Mirri ja lelulaatikko Luhta Home, valaisimet Stockmann. Torkkupeitto ja kankainen kori on saatu lahjaksi.

Ps. Olen kesän aikana jättänyt päiväpeitteen kokonaan pois. Mitä sitä kauniita lakanoita peittämään? (En uskonut koskaan olevani tätä mieltä.)















2 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä ja tosiaan rauhaisa tunnelma. :)
    Sullakin se h-hetki vain lähestyy! Täällä huomenna rv 34+0 ja pinnis vielä paketissaan odottaa kokoamista.
    Tekisitköhän postausta sairaalakassin sisällöstä vai oletko asiaa miettinyt? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) En ole vielä kauheasti miettinyt sairaalakeikkaa, mutta ehkä sille kannattaisi suoda muutama ajatus - meillä on leikkauspäivä sovittu vajaan kahden viikon päähän!

    Onnellista loppuodotusta sinnekin! :)

    VastaaPoista