4. lokakuuta 2013

Tänä perjantaina

No niin - tältä näyttää väsynyt äiti! (Kevyessä meikissä, sillä meikittömänä kelpaisin vain kauhuleffaan.) Juu, vauva-arki on päällä kaikessa komeudessaan. Olen kiitollinen ja onnellinen ja jokainen yöhuuto annetaan anteeksi, kun pieni tapittaa suoraan silmiin ja hymyilee. Mutta öisin lentelee tutit seinään, kun väsyneenä yrittää saada pää punaisena karjuvaa vauvaa hiljaiseksi. Sillä on muuten äitinsä volyymit.

Mutta väsymys kuuluu asiaan, en valita! Kun aamun zombie-vaiheesta taas päästiin, koko jengi vaan pihalle aurinkoon. Parin tunnin lenkki vaunujen ja koiran kanssa teki hyvää kaikille. Ja mikä syksy! Kyllä auringolla ja raittiilla ulkoilmalla on ihmeellinen vaikutus.

Hain myös postista suloisen paketin. Kerroinhan, että ystäväni ovat lellineet meitä oikein tosissaan? Nyt tuli paketti ihanilta opiskelukavereilta. Oih. Jotain hyvää olen tehnyt ansaitakseni kaikki nämä muistamiset.

Lähtöhulinoissa päälle valikoitui sekunnin sadasosissa valkoinen palmikkoneule (vanha L.O.G.G mutta toimii), muhkea huivi (pelastettu ystävän kirppispinosta) ja ne ainoat housut, jotka venyvät tällä hetkellä meikäläisen takamuksen yli. Jalkaan nahkasaappaat ja nenulle arskat - ne onnistuvat huijaamaan minusta aavistuksen skarpimman näköisen. Vauvalla päällä raitaa raidalla. Toistaiseksi ei yliannostusta!

Tässäpä siis tämä äippälomaperjantai suloisena sekamelskana kännykkäkuvina. Minä olen muuten päättänyt syödä huomenna aamiaisen rauhassa ja lukea Hesarin loppuun.

Hyvää viikonloppua!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti