29. lokakuuta 2013

Melli EcoDesign

Olen lukenut viime kuukausina useasta paikasta Melli EcoDesignista. Se on suomalaisen nuoren naisen perustama merkki, jonka tuotteet tehdään Suomessa kreikkalaisesta luomupuuvillasta. Yritys sai alkunsa, kun perustaja ei löytänyt omalle keskosvauvalleen tarpeeksi pieniä vaatteita. Onneksi mallistoa laajennettiin myös isommille vauvoille ja taaperoille (ja nykyisin myös aikuisille), sillä tämä on kyllä helmi.

Katsoin jokin aika sitten aamu-TV:stä (äitisloman riemuja, hah) dokumentin halpatuotannosta ja päätin taas kerran olla suosimatta ketjuliikkeitä. Kuten moneen kertaan todettu, suurin osa pojan vaatteista on saatu (ja nyt jo pienimmät lainattu eteenpäin), eli olen pyrkinyt ekologisuuteen tässäkin, mutta onhan niitä vaatteita silti. Muun muassa H&M ja Lindex tekevät kivoja lastenvaatteita, mutta taas alkoi arveluttamaan niiden alkuperä. 

Niinpä piipahdin Mellin sivuilla ja ihastuin kyllä! Koska pojalla ei todellakaan ole akuuttia vaatepulaa, vastustin kiusausta tilailla ihania kuosillisia vaatteita, mutta pelkästä kannattamisen ilosta tilasin kaksi myssyä - toinen on tänä talvena ajankohtainen, toinen on väriensäkin puolesta kevätmyssy. Omassa vaatekaapissa ei väreillä leikitä, mutta pikkuisen päällä tykkään vaaleiden sävyjen lisäksi myös tällaisista iloisista kuoseista. 

Mellin uutiskirje on nyt tilattu ja yritys Facebook-tykätty, joten tämä tilaus tuskin jää viimeiseksi laatuaan! Pidän suomalaisuudesta ja rehellisestä alkuperästä. Näitä lisää, kiitos.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti