2. maaliskuuta 2011

Kevään ostoslista

Kun kevät tulee, ihminen menee jotenkin sekaisin. Nainen ainakin. Kun lehdet yhtäkkiä täyttyvät värikkäistä ja pastellinsävyisistä vaatteista, tuntuu, että oma vaatekaappi kaipaa pikaista päivitystä. Kevätauringon säteissä talven tummat sävyt näyttävät tunkkaisilta ja ahdistavat.

En ole koskaan ollut kirkkaiden perusvärien ystävä - niitä käytän lähinnä asusteissa ja kesämekoissa. Vaatekaappini on täynnä valkoista, harmaata, mustaa ja ruskeaa, murrettuja sävyjä ja pastelleja. Siksipä tämä Ellen sivu sai minut huokailemaan! Tiedätte kai tunteen: "Mä haluisin nää kaikki!"

 
(Kuva: Elle) 

Kevään ostoslistani näyttää tältä:

Ballerinat
Aurinkolasit
Pari kevyttä toppia
Rento jakku (harmaata, pehmeää puuvillaa - mistähän sellaisen löytäisi?)
Housut

Nämä Vagabondin ballerinat ovat "niin mun näköiset", että ne on ehkä pakko hankkia.


 (Kuva: Vagabond)

Aurinkolasien pitää olla suuret ja mustat tai sitten leopardikuvioiset. Madonnan ja Dolce & Gabbanan pokat ovat aika täydelliset - mutta en halua pukeutua Madonnaan, sorry.


(Kuva: Dolce & Cabbana) 

Tämän Selectedin topin ostin pari viikkoa sitten ja se on kaikessa ilmavuudessaan kuin kevät itse. Kaveri sille haussa!



Nämä H&M:n housut hain juuri postista. (Minulla on H&M-kammo enkä pysty menemään liikkeeseen sisälle, joten ostokset pitää suorittaa netissä. Vähän turhankin helppoa.) Malli on ihanan rento: ylhäältä väljä, alaspäin kapeneva ja aavistuksen liian lyhyet lahkeet. Listalla siis samaa mallia, mutta vaaleansävyisenä. Ehkä beigenä? (Kuva on kyllä tosi huono.)



Kevät on sesongeista raikkain ja ihastuttavin. Vaikka olen periaatteessa kaikenlaista kausiajattelua ja kertakäyttökulttuuria vastaan, ja pyrin rakentamaan vaatekaappini helposti yhdisteltävistä, monikäyttöisistä vaatteista, keväällä on pakko antaa jalkojen nousta maanpinnan yläpuolella ja hankkia itselleen jotakin kivaa.

Useinhan käy niin, että kevät tulee, kun ostaa ihanan kevättakin ja pitää sitä urhoollisesti säällä kuin säällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti