21. lokakuuta 2013

Maksimaalinen kaaos meidän tyyliin

Usein blogeja syytetään kiiltokuvamaisuudesta ja todellisen arjen piilottelusta. Tällaisen arvostelun kohteeksi joutuvat erityisesti suositut portaaliblogit - eivät niinkään tällaiset kotikutoiset höpöttelypalstat - mutta ajattelin silti sanoa pari sanaa asiasta.

Ensinnäkin, kyllä lehtikuvatkin stailataan. Minä en ainakaan haluaisi seurata blogia, joka on alusta loppuun suttuinen - kyllä blogissa täytyy olla myös visuaalista inspiraatiota.

Toiseksi, miksi koti ei voisi olla oikeasti siisti? Tänä maanantaiaamuna meillä on "kaaos": keinutuolin viltti on rytyssä, keittiön saarekkeella on itkuhälytin ja tuttipullo, vauvan lelu on unohtunut tv-tasolle, sohvatyynyjä ei ole pöyhitty ja meikkipussi on levällään kylpyhuoneessa. Tämän pahemmaksi sen ei tarvitse mennä.

Maailmassa on oikeasti siistejä koteja ja ihmisiä, joiden ei tarvitse blogipostausta varten erikseen siivota.  Koira- ja pikkuvauvatalous ei välttämättä tarkoita järjetöntä sotkua. Enkä sano, että kaikkien täytyisi puunata ja kiillottaa kotiaan joka välissä - jokainen eläköön tyylillä, joka tekee onnelliseksi! - mutta väitän, että kaaos voi näyttää myös tältä. Oma periaatteeni on tehdä joka päivä jotain pientä ja siivota jälkeni, ja päivän päätteeksi suoria paikat. Aamulla on paljon mukavampi herätä!3 kommenttia:

  1. Hahahaa... näkisitpä meidän maksimaalisen kaaoksen :D Se on about 510 kertaa teidän maksimaalinen... :D :D

    VastaaPoista
  2. No, ehkä tulee vielä sekin päivä, että mä syön sanani. :D vauva vie aikaa, mutta ei sentään kävele mun perässä sotkemassa :DD

    VastaaPoista
  3. No, päivän kaaoksesta huolimatta mäkin kyllä aina illaks saan tän kämpän onneks näyttämään siltä, et tääl oikeesti asuu ees joku aikuinenkin... vähä kivempi aamulla herätä, ja yöllä liikkua kompastumatta kamoihin.

    VastaaPoista