25. lokakuuta 2013

Pikkuherran päivän asu

Tänään käytiin kaupungilla lounaalla. Vaikka päivät kuluu mainiosti vauvelin kanssa "jutellessa", välillä on kiva puhua oikeasti asiaa. Ystävien seurassa maailmasta tulee aina parempi paikka. Myös kantalounaspaikkamme Factoryn salaatti maistui tauon jälkeen taivaallisen hyvältä.

Pikkuinen edusti tällä kertaa mainiosti! Viimeksi poitsu availi ääntään oikeen kunnolla (ja etenkin siellä kuuluisassa lähijunassa), mutta tällä kertaa reissu sujui hienosti käyttäytyen.

En ole kirjoittanut kovinkaan paljon vauvan pukemisesta, mutta tämän päivän asu on yksi suosikeistani, joten... Sekä pöksyt että body ovat Lindexiltä - ja niitä harvoja itse ostettuja! - ja minun silmääni tämä yhdistelmä miellyttää kovasti. Mutta vaikka pidän näistä luonnonläheisistä sävyistä paljon, olen alkanut myös tykästyä värikkäisiin ja kuviollisiin vaatteisiin - kunhan kuosit ja sävyt ovat sopusoinnussa eikä ole pastellia pastellilla. (Tulossa on mm. Melli EcoDesign-fiilistelyä!)

Ps. Näitä(kin) perhealbumikuvia koristaa karvainen tunkeilija. Aina siellä, missä tapahtuu!

3 kommenttia:

  1. mitähän kokoa tämä pikkuherra mahdollisesti käyttä? ;)

    VastaaPoista
  2. :D Pikkuherra sujahtaa nykyään jo 62cm vaatteisiin - en tiedä kuinka kauan! (Meillä 50-senttisiä ei tarvittu ollenkaan ja 56-aika oli hyvin nopea :D)

    VastaaPoista