10. lokakuuta 2013

Pientä luksusta

Minulla oli eilen oma vapaahetki: pääsin kampaajalle ja sitä ennen ehdin piipahtaa asioilla ja jopa istahtaa hetkeksi Bulevardin kahvisalonkiin smoothielle. (Hassua, miten yhtäkkiä onkin ok mennä yksin kahvilaan.)

Kävin täydentämässä kosmetiikkavarastot. Yhdeksän kuukauden koettelema kroppa vaatii välitöntä apua (aloitetaan sokerikuorinnalla!) ja BB-voiteen vaihdaan CC-voiteiseen - mikä supertuote 6 in 1 tähän elämäntilanteeseen!

Pari tuntia omaa aikaa kaupungilla pyörien, kaunistautuen ja rauhassa puhelimessa höpöttäen oli jo uskomattoman terapeuttista, mutta Kicksissä kosmetiikkashoppaillessani minut yllätettiin lähes kyyneliin. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kun myyjä kaivoi tiskin alta Elizabeth Ardenin meikkipussin täynnä matkakokoisia luxus-tuotteita, herkistyin täysin. Teki mieli alkaa vuodattaa, että "tää tuli niin oikeaan paikkaan" ja vaikka mitä, mutta onneksi tajusin säästää myyjän siltä. En ole maailman ainoa kuukauden ikäisen vauvan äiti.

Niinpä tyydyin typerän onnelliseen hymyyn ja aloitin heti eilen illalla kultaisen kauneuskapselikuurin. Itseään täytyy hemmotella - aina kun mahdollista.

Ps. Eilen postiluukusta kolahti uusi Olivia. Yleensä ehdin jo odottaa tilaamiani lehtiä, mutta nyt ensimmäinen reaktio oli: Apua, en ole lukenut edellistäkään! No, onpahan lehtiä käden ulottuvilla, kun se vapaahetki koittaa.








3 kommenttia:

  1. Ihana luksusyllätys kyllä tuollainen, itsekin olisin varmasti herkistynyt moisesta!!! :)

    Täällä ilmeisesti tosi syvällä ollaan vauva-arjessa, kun en ole ees ehtinyt bloggailla vauvan syntymästä! Meillä asustaa jo reilu 2 viikon ikäinen tummatukkainen neitokainen. <3

    VastaaPoista
  2. Oi, paljon onnea koko perheelle! Ja bloggailu ei ole ainoa asia, jolle sitä aikaa ei hetkeen tule löytymään... mutta eipä se haittaa <3

    VastaaPoista
  3. Niinpä se on, että monikin asia tuppaa jäämään nyt, kun huomion keskipisteenä on jotain maailman tärkeintä <3 :)

    VastaaPoista