7. tammikuuta 2013

Vanhat jakkarat ja rauhallisia unia

Makuuhuoneessa on tilaa. No, joka puolella on. En ole vieläkään tottunut siihen. Tai olen, mutta se edelleen tuntuu uskomattoman hienolta.

Viikonloppuna saatiin makuuhuoneeseen väliaikaiset yöpöydät. Vanhat jakkarat ovat miehen vanhempien mökkinaapurista. Tarinan voimaa. Mielestäni ne ovat kauniit! Tarkoitus on käsitellä ruskea istuinosa valkoiseksi - sitten kun on aikaa ja energiaa. Ja kun joskus saamme oikeat yöpöydät, pikkujakkaroille löytyy kyllä käyttöä.

Sängyllä on pesun jäljiltä ryppyinen vanha päiväpeitto, joulupukin tuomat tyynyt ja torkkupeitto. Kaikki valaisimet ovat vanhasta kodista.

Makuuhuoneen ostoslistalla on kapea sivupöytä, helmalakana (pellavainen, se on pakkomielle) sekä tuoli, jolle voi yöksi viikata päiväpeiton. Myös muutama valokuvasuurennos pitäisi laittaa kehyksiin ja seinälle. Ikkunalauta on vielä valitsematta ja asentamatta, verhot sentään jo matkalla kotiin. Kodin sisustaminen on pitkä ja ihana tie!









2 kommenttia:

  1. Ihanat jakkarat ja kokovalkoisina kelpaisivat todellakin myös omaan kotiini! :)

    http://www.whiteandfresh.fi

    VastaaPoista
  2. Juu! Mielestäni muutenkin sisustuksessa kerroksellisuus on jotenkin ihanaa. Eri tyylejä ja aikakausia sekoittamalla syntyy aidon tuntuinen koti. En halua kotini näyttävän kuvastolta! :)

    VastaaPoista