7. tammikuuta 2013

Kukkia eteisessä

Hyvää loppiaista - vähän myöhässä! Täällä on touhotettu koko eilinen päivä siivoten ja puuhaten ja sukulaisia kestiten. Tarkoitus oli kuvailla kotia ihanassa talvipäivän valossa, mutta hups, sitten olikin jo pimeää. (Tarkoitus oli myös julkaista tämä postaus jo eilen, mutta Internet Explorer ei ollut samaa mieltä.)

Koska saimme eilen paljon ihania kukkia kotia koristamaan, eteinen näyttää vihdoin esittelykelpoiselta! Itse olen oikein tyytyväinen materiaalivalintoihin (laminaatti ja laatat K-raudasta, harmaa maalisävy Tikkurilaa), valkoiseksi maalatut ovet pääsevät oikeuksiinsa. Remontissa myös kaikki valokatkaisijat vaihdettiin uusiin.

Oikealla on ovet makuuhuoneeseen ja vierashuoneeseen, harmaalla seinällä kylpyhuoneeseen ja wc:hen. Vasemmalla nurkan takana on se virallinen eteinen, mutta se on tällä hetkellä hyvin keskeneräinen tuuletustelineineen. Haaveissa on puusepällä teetetty naulakko ja lisäksi tilaan tarvitaan tietysti kodin ensimmäinen kokovartalopeili! (Kotona voi palloilla vaikka minkä näköisenä, mutta ulos lähtiessä olisi ihan kiva tarkistaa tilanne.)

Minä rakastan tätä avaruuden ja kodikkuuden yhdistelmää. Tervetuloa meille!














1 kommentti: